پنج شنبه / ۲۶ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۷:۴۲
سرویس : اخبار برگزیده
کد خبر : ۱۱۰۵۰
گزارشگر : ۱۵۷۴
سرویس اخبار برگزیده
استاندار:

رسالت مدیران در سیستان و بلوچستان ایجاد اشتغال است

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه تنها رسالت مدیران در استان ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی است گفت: حاصل این کار مدیران رضایتمندی مردم را به همراه دارد.

رسالت مدیران در سیستان و بلوچستان ایجاد اشتغال است
(پنج شنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۰) ۱۷:۴۲

حسین مدرس خیابانی روز پنجشنبه در نشست شورای اداری که با حضور رییس قوه قضاییه برگزار شد اظهارداشت: تمام مدیرانی که در سیستان و بلوچستان تلاش می‌کنند همگرایی خوبی برای خدمت به مردم دارند.

وی با بیان اینکه مدیران ما در سیستان و بلوچستان میدانی و جهادی هستند افزود: دستگاه‌های خدماتی اختیارات لازم برای خدمت‌رسانی به مردم را ندارند و این یک مشکل اساسی است.

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه نمی‌شود که سند آمایش سرزمینی در این استان را تهیه کنیم و تصمیمات در مرکز کشور گرفته شود افزود: بخش عمده‌ای از کارها که در استان باید انجام شود در تهران با تصویر نادرست تصمیم‌گیری می‌شود.

وی  بیان اینکه کمبودها در حوزه اجرا بسیار زیاد است و امروز تنها تابلوی شهر از بخش به شهر تغییر پیدا کرده و هنوز ادارات مستقر نشده‌اند گفت: بسیاری از تجهیزات ما در سیستان و بلوچستان فرسوده شده و نیاز به نوسازی دارد.

مدرس خیابانی با بیان اینکه با ۲ جنگ تحریمی و رسانه‌ای رو به رو هستیم و جنگ رسانه‌ای به مراتب بالاتر سخت تر و  به شدت در حال تخریب  مدیران هستند تصریح کرد: به تناسب تلاشی که مدیران انجام می‌دهند دستگاه‌های نظارتی کمک کنند.

وی خاطرنشان کرد: ما پای بنگاه‌های اقتصادی بزرگ را در سیستان و بلوچستان باز کردیم.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای رییس قوه قضاییه روز پنجشنبه به همراه شماری از معاونان و مسوولان این قوه به سیستان و بلوچستان سفر کرده است.


تعداد بازدید : ۱,۱۲۰
(پنج شنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۰) ۱۷:۴۲
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید