حسین مدرس خیابانی امروز پنجشنبه در شورای ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان اظهارداشت: واژههای کیفی و ارزشی نمیتواند معیار ارزیابی فعالیتها باشد از اینرو باید شاخصهای کمی تعیین شود.
وی با بیان اینکه همه مدیران باید با اعداد و رقمها اقداماتشان را در سیستان و بلوچستان اعلام کنند تصریح کرد: ما باید از حوزه ورزش در استان ایجاد اشتغال کنیم.
استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه همه مدیران باید مشخص کنند از محل پروژههای اجراییشان چقدر شغل ایجاد شده افزود: جهتگیریمان به سمت ایجاد زیرساختهای ورزشی ویژه بانوان باشد.
وی تصریح کرد: در هر یک شهرهای خودمان در استان یک مجموعه ورزشی خاص بانوان ایجاد کنیم.
مدرس خیابانی تاکید کرد: موضوع تجهیزات ورزشی خانههای روستایی جزو اولویتها باشد.
وی اظهارداشت: چیزی به نام ورزشگاه اختصاصی در استان نداریم و تمام فصاهای ورزشی حتما باید کاربرد عمومی پیدا کند.
استاندار بیان داشت: ورزشگاههای بلااستفاده دستگاههای دولتی،بانکها و دانشگاهها در قالب تفاهمنامه با ورزش و جوانان این فضاها را در اختیار عموم قرار دهند که این امر مصداق بارز اجرای دستور ریاست جمهوری در حوزه مولدسازی است.
وی تصریح کرد: باید با حمایت از ورود بخش خصوصی به حوزه ورزش ،اشتعال و اقتصاد در این حوزه را راه اندازی کنیم و برای تحقق این موضوع، هر سرمایه گذاری که بخواهد در حوزه ورزش سرمایه گذاری کند حمایت های لازم از جمله در اعطای زمین مورد نیاز را خواهیم داشت.
مدرس خیابانی گفت: باید بستری فراهم شود که با توجه به شرایط ویژه و بکر سواحل مکران،در ورزشهای ساحلی در کشور رتبه دار باشیم و برای تحقق این امر سازمان بنادر و کشتیرانی و منطقه آزاد چابهار این موضوع را حمایت کنند.
وی با بیان اینکه صنعتمان در استان باید اسپانسر فوتبال منطقه شود افزود: سه کارخانه سیمان این استان حداقل اسپانسری یک تیم فوتبال در منطقه را برعهده بگیرند.
مدیرکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: سال ۹۸ اوج ورزش استان در کشور بود و ۳۰ هزار ورزشکار سازمانیافته به ۷۰هزار نفر افزایش یافت.
ادهم کردزابلی با بیان اینکه ۲۱۸ نفر از سیستان و بلوچستان عضو تیم ملی هستند افزود: در توسعه ورزشهای همگانی بعد از سمنان با اجرای بیشاز ۲ هزار برنامه رتبه دوم را داریم.