به گزارش روابط عمومی استانداری؛ حسین مدرس خیابانی" استاندار سیستان و بلوچستان" روز شنبه در صد و بیست و سومین نشست استانی مقابله با ویروس کرونا اظهارداشت: خوشبختانه همه روند های ابتلا و بستری ما روند کاهشی داشته و ۱۹ درصد شهر های آبی کشور متعلق به این استان است اما با توجه به پاندمی ویروس مردم باید تزریق دُز سوم را جدی بگیرند
وی بیان کرد: خوشبختانه آمار استان به لحاظ مرگ و میر روند کاهشی دارد، ۲ مورد فوت در هفته گذشته داشتیم که یکی از آنها هیچ دُز واکسنی تزریق نکرده بود اما نقطه منفی در کارنامه سیستان وبلوچستان آمار پایین تزریق دُز سوم واکسن کروناست و اگر با پیک هفتم مواجه شویم شاهد افزایش بستریها خواهیم بود.
استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: یکی از علل افزایش تلفات ناشی از شیوع ویروس کرونا در اروپا فاصله بین دُز دوم و سوم است لذا ما باید به تزریق دز سوم اهمیت بسیاری دهیم.
وی خاطرنشان کرد: باید از ظرفیت رسانهها، متنفذان و صاحبان کلام استفاده کرد تا مردم را به تزریق دُز سوم ترغیب شوند چراکه استان ما آمار پایینی در تزریق دُز سوم دارد.
مدرس خیابانی بیان کرد: باید اطلاع رسانی کنیم تا مردم بدانند اگر واکسن نزنند ریسک ابتلا و مرگ و میر آن ها افزایش مییابد.
وی خاطرنشان کرد: کماکان کرونا به عنوان پادمی قالب زندگی مردم را تحت تاثیر قرارداده و اگر کسی رعایت نکند و دُز سوم را تزریق نکند حتما گرفتار خواهد شد.
استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: اگر شهرک های صنعتی و کارخانههای تولیدی که مکان تجمع افراد است به تزریق دُز سوم واکسن کرونا اقدام کنند قطعا آمار تزریق این دُز سوم افزایش پیدا خواهد کرد لذا روند شیوع کرونا کاهش می یابد.
وی با تاکید بر اینکه فرمانداران یک نماینده ویژه در رابطه با مدیریت ویروس کرونا در شهرستان خود داشته باشند افزود: همچنین خود فرمانداران به صورت نمادین از مراکز آموزشی و سالن امتحانات در رابطه با رعایت پروتکلهای بهداشتی قبل از شروع امتحان بازدید کنند.
مدرس خیابانی خاطرنشان کرد: ۴۰۰ کلاس در سه هفته جاری به وسایل سرمایشی مجهز شدند و تا آخر خرداد سالجاری ۶۰۰ کولر دیگر نصب خواهد شد.
وی ادامه داد: دانشگاه ها و بیمارستان ها از لوازم پزشکی و پرستاری تولید داخل استان استفاده کنند چراکه سیستان و بلوچستان باید از آنچه تولید می کند خودش باید استفاده کند.
استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: این استان باید در زمینه تولید کالاهای اساسی خودکفا شود تا بتوانیم در زمان کمبود این کالاها در تامین نیاز داخلی استان دچار مشکل نشویم.