جمعه / ۶ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۶:۲۷
سرویس : اخبار برگزیده
کد خبر : ۱۱۲۷۷
گزارشگر : ۱۵۷۴
سرویس اخبار برگزیده
معاون استاندار:

همه ما وظیفه داریم؛ در جهاد تبیین واقعیت ها را برای مردم بازگو کنیم

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار گفت: در جهاد تبیین همه ما وظیفه داریم؛ به عنوان یک تکلیف ملی و «فرمان ولی و امام» با کار شبانه روزی و حضور در میدان و آگاهی‌بخشی واقعیت‌ها را برای مردم بازگو کنیم.

همه ما وظیفه داریم؛ در جهاد تبیین واقعیت ها را برای مردم بازگو کنیم
(جمعه ۶ خرداد ۱۴۰۱) ۱۶:۲۷

 

به گزارش روابط عمومی استانداری؛ رحمدل بامری معاون سیاسی و اجتماعی استانداری در نشست با فعالین فضای مجازی استان خاطرنشان کرد: امروز فضای مجازی یک ظرفیت و فرصت است که اگر به موقع و درست از این ظرفیت استفاده نشود، دشمن با برنامه ریزی حساب شده با مدیریت افکار عمومی علیه دولت و نظام فضاسازی و سیاه نمایی می کند.

وی افزود: وظیفه یکایک ما آگاهی‌بخشی بر پایه صداقت، شفاف سازی و امیدآفرینی به مردم است؛ خدمات بی‌نظیری در همه حوزه ها انجام شده که باید برای مردم تبیین شود و ضرورت دارد هم خدمات و هم ظرفیت‌ها به ویژه ظرفیت ها و توانمندی های استان به ویژه وحدت عملی موجود بازگو شود.

رحمدل بامری گفت: متاسفانه عده‌ای برخی آسیب های اجتماعی از جمله مواد مخدر، ناامنی و مشکلات را به استان ما نسبت می دهند در صورتی که اینگونه نیست و ظرفیت های این استان به ویژه ظرفیت نیروی انسانی و وحدت در حوزه های مختلف استان بی‌نظیر است.

وی گفت: ظرفیت های استان به عنوان یک نماد باید مطالبه شود؛ چرا که مردم این استان با اتحاد و انسجام و با حضور آگاهانه در جبهه فرهنگی، امنیتی، اقتصادی و مرزداری پای آرمان‌های نظام ایستاده اند.

بامری در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد: مسئول؛ یعنی کسی که مورد سوال قرار می گیرد و ما مسئولان بایستی مورد سوال و مطالبه گری و نقد منصفانه مردم قرار بگیریم و پاسخگوی مردم باشیم.

معاون استاندار سیستان و بلوچستان بیان داشت: مسئولیت فرصت خدمتی است که همین مردم به برکت خون پاک شهدا برای ما فراهم کردند و برای هر صندلی مسئولیتی؛ دهها شهید جان پاکشان را نثار کردند، بنابراین ما مسئولان وظیفه داریم با نقدپذیری در مقابل مطالبه گری مردم پاسخگو باشیم.

رئیس شورای اطلاع رسانی استان در خصوص اجرای طرح بزرگ اقتصادی دولت و لزوم تبیین این طرح برای مردم گفت: این طرح؛ تصمیم مجموعه نظام است و دولت سیزدهم از ابتدای شروع فعالیت، آغازگر این کار بزرگ بود؛ زیرا این دولت معیشت مردم را هدف گذاری کرده و اعتقاد راسخ به حل مشکلات مردم دارد.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: البته این طرح ایرادات و مشکلاتی هم دارد که در حین اجرا در حال حل شدن است.

وی ادامه داد: دولت از ابتدا سلامت و معیشت مردم را دو اولویت مهم کاری خود برشمرد که در بخش سلامت در شرایط تحریم‌ و جنگ اقتصادی با واردات و تولید واکسن؛ تلفات روزانه ۷۰۰ نفری کرونا به سه نفر رسید و این کار بسیار بزرگی است.

وی گفت: در معیشت و اقتصاد نیز که اولویت دوم دولت بود، با توجه به اینکه با تخصیص ارز، سرمایه ملی ما هدر می رفت و ارز ۴۲۰۰ تومانی به جیب یک عده واردکننده و دلال می‌رسید و باید ساماندهی می شد به همین دلیل دولت توزیع عادلانه این منابع را در دستور کار خود قرار داده است.

معاون استاندار خاطرنشان کرد: یارانه افرادی که قطع شده نیز با ساز و کار و سامانه ای که تعریف شده قابل پیگیری و بررسی است و با تصمیمات دولت دهک های مختلف از این طرح بهره مند خواهند شد.

وی در پایان گفت: دشمن به دنبال کوچک شمردن خدمات نظام و بزرگ جلوه دادن مشکلات مردم است که در این بین، همگان باید هوشیار باشیم و در عرصه های فعالیت، همچون گذشته با حضور میدانی در صحنه با هوشیاری و حمایت همه جانبه از نظام مقدس جمهوری اسلامی و دولت مردمی، توطئه های دشمن را خنثی کنیم.

تعداد بازدید : ۱,۸۳۳
(جمعه ۶ خرداد ۱۴۰۱) ۱۶:۲۷
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید