چهارشنبه / ۸ تیر ۱۴۰۱ / ۲۲:۰۵
سرویس : اخبار برگزیده
کد خبر : ۱۱۳۷۲
گزارشگر : ۱۵۷۴
سرویس اخبار برگزیده
رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری:

از ورود محصولات مشابه خارجی که فن آوران و دانشمندان داخلی تولید می کنند جلوگیری شود

رییس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری گفت: با حمایت از شرکت های دانش بنیان و توسعه محصولات این شرکتها و جلوگیری از ورود محصولات مشابه که فن آوران و دانشمندان در کشور تولید می کند،این شرکتها را مورد حمایت قرار دهیم.

از ورود محصولات مشابه خارجی که فن آوران و دانشمندان داخلی تولید می کنند جلوگیری شود
(چهارشنبه ۸ تیر ۱۴۰۱) ۲۲:۰۵

به گزارش روابط عمومی استانداری؛ خیاطیان رییس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری پیش از ظهرامروز چهارشنبه در مراسم افتتاح نمایشگاه تولیدات دانش بنیان پارک علم و فناوری،ضمن تقدیر از برگزارکنندگان این نمایشگاه اظهار داشت: ظرفیت نیروی انسانی که در این استان وجود دارد بسیار کم نظیر و فوق العاده است که این امر مسئولیت ما را دو چندان می‌کند که نسبت به این ظرفیت ها بتوانیم فعالیت ها و حمایت های زیادی را انجام دهیم.

وی افزود: شرکت های دانش بنیان به صورت خاص در این چند سال اخیر توسعه و رونق خاصی داشته که هدف آن عرضه فناوری است و این وظیفه ماست که در عرصه فناوری متناسب با نیازها و ظرفیت های کشور از این ظرفیت استفاده شود.

خیاطیان تاکید کرد:پارک علم و فناوری و مراکز نوآوری در سراسر کشور وظیفه دارند از این ظرفیت ها حمایت کنند و نقش دولت در این حمایت خیلی پررنگ و جدی است تا از ورود محصولات و فناوری هایی که در کشور و در همین استان سیستان و بلوچستان تولید می شود جلوگیری کند که متاسفانه شاهد این هستیم که این فناوری‌ها از خارج کشور وارد می شود.

وی خاطرنشان کرد:دستور رئیس جمهور و تاکید موکد مقام معظم رهبری است که از ورود محصولات مشابه ای که که فن آوران و دانشمندان ما در کشور تولید کنند جلوگیری شود.

رییس مرکز استراتژیک ریاست جمهوری اضافه کرد: این روند هم فرهنگ سازی و هم حمایت جدی میخواهد که واردات محصولات مشابه قطع شود.

وی ادامه داد: حمایتهای، مالی،گمرکی،بیمه‌ای و حمایت های متنوع و مختلف یک مطالبه جدی شرکت های دانش بنیان ست که انشاالله باید در دولت حمایت و کمک کنیم که این اتفاق بیفتد.

خیاطیان افزود:یکی از ماموریت های ویژه ما توسعه شبکه نخبگان و استفاده از ظرفیت نخبگان در بخشهای مختلف است و در این راستا حمایت،شناسایی و شبکه سازی نخبگان اجرا شود و از طرفی ظرفیت ها و نیازهایی که در کشور وجود دارد، همرسانی شود.

وی بیان داشت:از یک سو نخبگان و از سوی دیگر نیازمندی ها را داریم که باید آنها را به هم وصل کنیم اما ملاحظه می‌کنیم که شناخت کافی از حوزه نخبگان وجود ندارد و در بخشهای مختلف آنگونه که باید از نخبگان شناخت وجود ندار که وظیفه دولت به همرسانی اینهاست که نخبگان و حوزه نیاز را به هم اتصال دهند.


تعداد بازدید : ۱,۳۸۴
(چهارشنبه ۸ تیر ۱۴۰۱) ۲۲:۰۵
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید