چهارشنبه / ۲ شهریور ۱۴۰۱ / ۱۰:۲۰
سرویس : اخبار برگزیده
کد خبر : ۱۱۵۱۳
گزارشگر : ۱۵۷۴
سرویس اخبار برگزیده

حسین مدرس خیابانی استاندار سیستان و بلوچستان با صدور پیامی هفته دولت را گرامیداشت

حسین مدرس خیابانی استاندار سیستان و بلوچستان با صدور پیامی هفته دولت را گرامیداشت
(چهارشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۱) ۱۰:۲۰

به گزارش روابط عمومی استانداری متن پیام به شرح زیر است:

امام کاظم علیه السّلام:

اِنَّ لِلّهِ عِبادا فِی الاَرضِ یَسْعَوْنَ فی حَوائِجِ النّاسِ هُمُ الآْمِنونَ یَوْمَ القیامَةِ.

خدا را در زمین بندگانی است که برای رفع نیازهای مردم می کوشند، اینان در روز قیامت در امان هستند.

شهدای بزرگواری همچون شهید باهنر و شهید رجایی، چراغ هدایت همه دولتمردان در طول مسیر خدمت رسانی به ملت محسوب می شوند که امروز به عنوان یک الگو به تمام معنای مدیریت اسلامی در نظام جمهوری اسلامی مطرح هستند.

خداوند سبحان را شاکریم که علی رغم تحریم های ظالمانه دشمنان، خوشبختانه امسال در سایه توجه ویژه دولت سیزدهم شاهد رشد قابل توجه و چشمگیری در افتتاح و کلنگ زنی پروژه ها در زمینه های مختلف در سراسر استان به مناسبت هفته دولت هستیم.

یکسالگی دولت فرصت خوبی برای بیان اقداماتی است که در سیستان وبلوچستان انجام شده اما باید راهبردها و هدف گذاری کلان دولت در سیستان وبلوچستان را نیز در نظر گرفته و نیرو خود را برای رسیدن به این اهداف به کار گیریم.

اقدامات خوبی در یکسال گذشته انجام و گام‌های مهمی در ایجاد و تقویت زیرساخت‌های توسعه‌ای استان ایجاد شده که حدود یک هزار پروژه عمرانی در هفته دولت به بهره برداری می رسد که از لحاظ اعتباری نسبت به پروژه های هفته دولت در سال گذشته نزدیک به ۴ برابر رشد داشته است.

از جمله مهمترین شاخصه های دولت اسلامی، پیروی از قانون و التزام عملی به احکام، شفافیت در عملکرد و صداقت با مردم است که نمادی از وحدت مردم و دولت اسلامی بوده و نمادی از افتخارات انقلاب اسلامی محسوب می‌شود.

اینجانب هفته دولت را که فرصت مغتنمی برای بیان اقدامات انجام شده در راستای عمل به فریضه «جهاد تبیین» است را گرامی می دارم و توفیق خدمت رسانی به مردم غیور و صبور استان سیستان و بلوچستان را از خداوند متعال مسئلت دارم.

تعداد بازدید : ۹۸۲
(چهارشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۱) ۱۰:۲۰
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید